The School
Добре дошли в The School

Честита нова 2018 година!

Здравейте, Скъпи приятели. Честита нова година! От сърце ви желаем 2018 година да ви донесе здраве, щастие и много радостни и прекрасни мигове посрещнати в любимият ви ресторант The School!

Нашето хартиено месечно издание,което държите в ръцете си, ще отбележи втора годишнина. Юбилей, който в днешното дигитално време, доста нови вестници не дочакаха.

Въпреки, че Коледните и новогодишни празници отминаха, нашето празнично настроение не ни е напуснало и ние сме ви подготвили много ароматни и вкусни изненади.

През месец януари, като подготовка за китайската нова година, ще се опитаме да ви пренесем в страната на огненият дракон. Ще ви поднесем изключително ароматни, изобилни и вкусни китайски ястия. Не се колебайте да опитате невероятната текстура от вкусове и аромати, които поднася китайската храна, смесвайки сладко и кисело, топло и студено.

През един от най-студените месеци през годината, не забравяйте да се сгреете с нашите изключително ароматни чаени предложения. А за десерт, сме ви подготвили не омръзващо вкусните ни палачинки и гофрети, за които цяла София говори.

The School