The School
Добре дошли в The School

Да празнуваме заедно в месеца на мама и на всяка дама

Здравейте скъпи приятели, почитатели и гости на ресторанти The School.

В навечерието на пролетта ви приветстваме с добре дошли в нашите уютни, зелени и пъстри ресторанти. Въпреки топлия месец Февруари, да не забравяме, че се намираме в най-променливият месец през годината – Март и може да очакваме всякакви изненади от него.

Дано Баба Марта да не е много разлютена и ни зарадва с повече слънчеви дни. Носете си мартеничките и бъдете румени, засмени, бели и червени и много, много здрави.

Отмина празника на любовта и виното, но през този месец е 8ми март – Международният ден на жената! Денят, в който се подаряват най-много цветя през годината. А защо да не доведете жената до себе си при нас, в нашите цветни ресторанти? Освен с неповторимата ни атмосфера, обещаваме да ви посрещнем с усмивка, вежливо отношение и вкусно приготвена храна.

Март месец честваме и нашият национален празник – 3ти Март. Денят на Освобождението на България от Османската империя и създаването на Третата българска държава, в пределите на която живеем и ние. Нашите прадеди до голяма степен са извоювали сами и благодарение на техният подвиг и саможертва, ние днес сме свободни.

И сега няма да изневерим на себе си и на нашата традиция, да ви поднасяме в чиния, вкусове от близки и далечни кътчета по света.

През този месец сме подготвили на вашето внимание и апетит, избрани специалитети от съседна Сърбия. Е няма да ви предложим сръбска музика, но за сметка на това ще може да се насладите на част от популярните им ястия и изключително вкусна скара.

За да не ви е „сухо“ яденето, прелистете стра- ници и до нашите пивки предложения. Там ще откриете напитки, които да задоволят жажда- та на всеки един вкус.

Добър апетит и заповядайте отново!

The School